هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد

پیش بینی عبور پنج میلیون زائر اربعین از کشور به عراق

پیش بینی عبور پنج میلیون زائر اربعین از کشور به عراق استاندار خوزستان به پیش بینی عبور پنج میلیون زائر اربعین از کشور به عراق اشاره کرد و گفت: ۲ میلیون زائر از استان خوزستان عبور خواهند کرد که ۷۰ درصد آنها از مرز شلمچه به عتبات عالیات و کربلا مشرف خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۵ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 21
کد خبر: ۱۴۷۹۳۸

به گزارش راهبرد معاصر  صادق خلیلیان روز یکشنبه در دیدار با استاندار بصره در ساختمان منطقه آزاد اروند اظهار داشت: روابط سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ۲ کشور ایران و عراق در حال گسترش است و ۲ استان بصره و خوزستان نیز باید در این راه قدم بردارند.

وی افزود:اربعین حسینی بین مردم ۲ کشور دوست و برادر ایران و عراق به یک فرهنگ تبدیل شده است و مردم آن مقدس می‌دانند و به عشق اهل بیت در پیاده‌روی اربعین شرکت می‌کنند و مسولان باید گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که مردم در تردد مشکلی نداشته باشند.

وی اظهار داشت:تدارکات لازم از سوی ۲کشور انجام شده ولی هماهنگی بیشتر برای تسهیل تردد زائران و برپایی مواکب، پارکینگ و گیت‌ها و زیرساخت و امنیت اجتناب ناپذیر است.

استاندار خوزستان گفت:با توجه پیش بینی افزایش زائران اربعین با توجه به تعطیلی ۲ساله این مراسم به دلیل فراگیری کرونا باید تدارکات بیشتر و بهتری در مرز انجام شود، بخصوص اینکه ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار نفر زائر خارجی نیز از مرز شلمچه وارد عراق خواهند شد و نیاز است گیت‌های گذرنامه به صورت ۲۴ ساعت در مرز عراق فعال شود تا زائران مشکلی برای تردد نداشته باشند.

خلیلیان اظهار داشت:هماهنگی لازم برای تامین آب آشامیدنی، یخ و نصب سایه بان در مسیر راهپیمایی اربعین در شلمچه انجام شده است.

استاندار خوزستان خواستار تسهیل و افزایش خودروهای حمل و نقل زائران شد و افزود:در کنار مرز زمینی استفاده از ظرفیت راه آهن و خط دریایی خرمشهر و بصره می‌تواند کمکی به تردد زائران باشد.

مرز شلمچه در ۲۰ کیلومتری خرمشهر و ۱۵ کیلومتری بصره قرار دارد.

۲ گذرگاه شلمچه و چذابه گذرگاه های اربعین حسینی در استان خوزستان است.

بر اساس تقویم رسیمی کشور ۲۶ شهریور اربعین حسینی در ایران است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار